Računovodskih servisov je veliko. Zakaj izbrati ravno nas?

Prednosti ki zagotavljajo kakovostno opravljeno storitev za naše stranke.Odlična, izkušena ekipa, kjer so vsi
zaposleni za nedoločen čas.

Računovodski servis TRAS

Ne opiramo se na študentsko delovno silo ali začasne zaposlene. Tako vam ni potrebno vašemu skrbniku vedno znova in znova razlagati istih stvari, ni potrebno imeti toliko kontaktov z nami, in ob sebi imate osebo, ki skrbi za vas.

Tudi če se oseba, ki dela z vami zaradi kakšnega razloga zamenja (tudi naši zaposleni seveda kdaj zbolijo, gredo na porodniško in podobno), bo nova oseba, ki dela z vami imela vse informacije, ki ste jih že dali svoji dotedanji osebi, saj imamo te podatke shranjene v naši bazi znanja (npr. kdaj nakazujete plače, …).

Brez nepotrebne izgube vašega časa.

Računovodski servis TRAS

Zaupanje in zanesljivost.

Računovodski servis TRAS

To je osnova našega pristopa, saj se zavedamo da delamo z zelo občutljivimi podatki. Zato vsi zaposleni temu dajejo prvo prioriteto.

Ob delu tudi razmišljamo in vam svetujemo pri različnih odločitvah in dilemah. Stranke pa tudi obveščamo o vseh pomembnih novostih, ki so za njih relevantne (preko novic za stranke).

Proaktivnost

Računovodski servis TRAS

Informacijska podpora

Računovodski servis TRAS

Z namenom zagotavljanja transparentnega in enostavnega poslovanja uporabljamo sodoben računovodski program Pantheon. S tem našim strankam zagotavljamo hitro in učinkovito posredovanje informacij.

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

H. W. Longfellow